Verzuimbegeleiding

Verzuimbegeleiding is gericht op het terugdringen van ziekteverzuim. ADD Arbo zorgt voor grip op uw verzuim.

Eén loket voor verzuimmanagement re-integratie en Arbo-dienstverlening.

Voor elke werkgever is een langdurige zieke werknemer de bron van zorgen. Natuurlijk gaat er vaak persoonlijk leed achter ziekteverzuim schuil, maar voor de onderneming is het ook nog eens een kostbare aangelegenheid.

Reden genoeg om te zoeken naar een effectieve remedie, en die remedie is er: Integraal Verzuim Beheer van ADD Arbo. U voorkomt er ziekteverzuim mee en bespaart veel kosten!

Wat betekend het nu precies, Integraal Verzuim Beheer.  Allereerst is het een dienstverlening die zorgt voor overzicht. Het regelt alles wat te maken heeft met ziekteverzuim. Dus verzuimpreventie, verzuimbeheersing, re-integratie, maar ook Arbo-dienstverlening. Moest u hier vroeger allerlei instanties af , nu regelt u alles via één loket.  En dat levert u tijdwinst op. Naast snelheid bied ADD Arbo bovendien maatwerk. Wij zorgen voor duurzame oplossingen en minder administratie. Kortom allerlei kenmerken die er toe leiden dat u met Integraal Verzuim Beheer geld bespaart!

In uw bedrijf zal het voorkomen en bestrijden van ziekteverzuim op een heel andere wijze gebeuren dan het bedrijf van de buren. Geen organisatie is toch het zelfde? Daarom is onze dienstverlening opgebouwd uit meerdere onderdelen. U kunt uw ziekteverzuim dus aanpakken naar eigen inzicht.